Pallontallaajat.net
Valikko
MINNE TIE VIE
MINNE TIE VIE
Hello world
Hello world

Kertomuksia kolmehenkisen perheen reissuista lähelle ja kauas mukavasti, mutta budjetilla. Matkassa on mukana kaksi isompaa ja yksi pieni ihminen.

Matkablogi

Mui Ne

on 12/08/2018

Mui Ne valikoitui seuraavaksi etapiksi vähän sattumalta. Aiemmin olimme ajatelleet, ettemme menisi Mui Neen lainkaan, koska kummallakaan ei ollut mitenkään erityisen hyvät mielikuvat paikasta. Odotukset eivät siis olleet järin korkealla, mutta ruokamyrkytyksen jälkeen oli ihana fiilis päästä vaan ilmastoituun huoneeseen ja lähelle palveluita. Mui Ne yllätti monella tapaa positiivisesti, mutta mikään autenttinen reissukohde se ei missään nimessä ole. Hotelleja, ravintoloita ja krääsäkauppoja löytyy joka kadunkulmasta. Monesta ravintolasta löytyy menut venäjäksi, joten se kertonee jotain..

Mui Nesta löytyy myös markkina-alue, josta löytyy kaikkea hedelmistä ja ruoista, vaatteisiin ja kenkiin. Iso osa ravintoloista on tosiaan suunnattu turisteille, mutta edullista paikallista ruokaa löytää kyllä helposti.

Varattiin Mui Nesta La Marina Hotel- niminen majoitus hinnan ja erittäin hyvien arvosteluiden takia. Hotellilla on kiva uima-allasalue ja olin innoissani kun saimme taas paremman huoneen kun olimme varanneet.  Tilava huone allas ja merinäköalalla on aina jees.

Hotellin läheisin rannanpätkä on paikallisten kalastajien käytössä, eikä siinä monikaan uinut. Mui Nen ”pääranta” on pitkä ja kapea, enkä itse henkilökohtaisesti pidä paikkaa erityisen hyvänä rantakohteena.

Mui Nen pääranta

Mui Nen lähettyviltä löytyy paljon nähtävää ja tehtävää, joten ei muuta kun skootteri alle ja kiertelemään.

Mui Nesta löytyy hieno paikallinen turistinähtävyys, Fairy stream, joka on matala kilometrejä pitkä joki, jota pitkin voi kävellä ilman kenkiä. Joen varrella oli kaunista luontoa ja mitä hienompia erilaisia kallionmuodostumia. Paikan erikoisuus on korkea punaisesta hiekasta koostuva hiekkadyyni, jonka päältä näkyi upeat maisemat. Mikäs sen hauskempaa kuin tehdä hiekkakakkuja punaisesta hiekasta, hah.

Joen varrella löytyy myös pieneläintarha, mutta jätettiin siellä vierailu suosiolla väliin eettisistä syistä. Pikkuneiti ihmetteli hiekkadyynin päältä, että miksi eläintarhassa näkyi muun muassa apinoita sidottuina puhuin.

Fairy stream oli kyllä ehdottomasti näkemisen arvoinen paikka. Eipä ole aiemmin tullut samankaltaisista vastaan.

 

Muutama päivä Mui Nessa kului ihan leppoisasti uidessa ja rentoutuessa, mutta en kyllä montaa päivää itse henkilökohtaisesti kohteessa kuluttaisi, eikä mitään hinkua jäänyt, että joskus pitäisi päästä takaisin.

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT

JÄTÄ KOMMENTTI