Pallontallaajat.net
Valikko
MINNE TIE VIE
MINNE TIE VIE
Hello world
Hello world

Kertomuksia kolmehenkisen perheen reissuista lähelle ja kauas mukavasti, mutta budjetilla. Matkassa on mukana kaksi isompaa ja yksi pieni ihminen.

Matkablogi

Uusia tuulia!

on 09/11/2017

Heippa!

Vuosien varrella on tullut reissailtua siellä sun täällä Aasiassa ja Eurooppaassa. Neljä vuotiaan prinsessan lisäksi, meidän perheeseen kuuluu kaksi aikuista, joista toinen on kolmea kymppiä lähellä ja toinen vielä vähän kauempana.

Oma reissuhistoriani on alkanut täytettyäni 18-vuotta, jolloin istuin ensimmäisen kerran lentokoneessa. Vuonna 2004 järkyttäneen tsunamin jälkeen, suurimmaksi haaveekseni muodostui halu matkustaa Thaimaahan. Sinne olinkin matkalla ystäväni kanssa ja tuon reissun jälkeen ei ole enää ollut paluuta. Thaimaa onkin tullut hyvin tutuksi  reissuillamme. Yksi pidempi reissu on tullut tehtyä yhdessä M:n kanssa ennen prinsessan syntymää ja jonkin verran on tullut myös reissattua ystävien kanssa Euroopassa.

M:n reissuhistoria sen sijaan onkin alkanut jo hyvin varhaisessa lapsuudessa ja käytyjä maita alkaa olla listalla useita kymmeniä. Isoon osaan reissuista onkin liittynyt enemmän tai vähemmän jalkapallo, katsomosta käsin tietty!

 

Ensimmäinen pidempi reissu tällä kokoonpanolla tehtiin prinsessan ollessa 1v2kk, vuoden 2014/2015 alkutalvella. Siinä tulikin vietettyä mukavasti M:n isyyslomaa auringossa. Tuolloin oltiin vajaat kaksi kuukautta reissussa Thaimaassa ja Malesiassa. Ennen reissua saatiin idea, että ruvetaan kirjoittamaan blogia meidän molempien perheille, josta he sitten voivat lukea kuulumisiamme ilman, että meidän tarvitsee kertoa erikseen kaikille matkan kulusta. Ajattelin lisäillä tänne joitain edellisen blogin tekstejä ja kuvia, jos niistä joku saisi vaikka ideoita tuleville reissuille!

Seuraavalle reissulle suunnattiin Hongkongiin ja Filippiineille vuoden 2016 vuodenvaihteen jälkeen. Tällä reissulla löytyi meidän molempien sydämet vienyt ihana Anda.

Vuoden 2016 lopulla suunnattiin vielä joulukuussa kolmeksi viikoksi Hongkongin kautta Vietnamiin auringon, hyvän ruoan ja uusien kokemuksien toivossa. Reissulla oli kuitenkin jos jonkinmoista sattumusta, joita aion myös avata omassa postauksessaan.

Tammikuussa 2018 meitä odottaakin sitten ihan erilainen matkakokemus, mitä on aiemmin ollut. Siitä lisää sitten lähempänä!

 

Tervetuloa mukaan seuraamaan meidän perheen kommelluksia!

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT
2 kommenttia
 1. Vastaa

  Suunnaton

  09/11/2017

  Kuulostaa siltä, että teiltä on tulossa kiinnostavia matkajuttuja. Aasiasta ei koskaan löydy liikaa vinkkejä 🙂 Tervetuloa Pallontallaajien blogeihin!

  • Vastaa

   minnetievie

   07/12/2017

   Kiitos paljon! Eiköhän tämä kirjoittaminen blogialusta opettelun ja pienen alkukankeuden jälkeen ala luonnistumaan 😀

JÄTÄ KOMMENTTI